blank_53
fftv
Вторник, 08 Септември 2015 11:28

Николета подписа с Diapason Records

Оценете
(4 гласа)

Николета е новото откритие на Diapason Records. Младата изпълнителка вече е готова с дебютното с парче „Любов навреме“, което можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медиата в YouTube и vbox7.

Светлооката красавица е родена във Варна, където завършва Природо-математическата гимназия. След това тя се насочва към Икономическия университет в родния си град, където изучава специалност Финанси. Въпреки математическата насоченост на образованието си, още в ученическите си години Николета открива своята голяма любов – музиката и започва да пее в различни заведения. Така тя трупа опит и богат репертоар. Младата певица е твърдорешена да намери своето място на попфолк сцената и затова се присъединява към звездното семейство на Diapason Records, където ще гради професионална кариера. „Много съм щастлива, че имам възможност да работя с тази музикална компания и екип от доказани професионалисти. Надявам се да имаме дългогодишно сътрудничество и много успешни проекти заедно.“, сподели атрактивната фолк дива.

Видеото към дебютния сингъл на младата изпълнителка „Любов навреме“ е заснето в Гърция на красивия остров Крит. Новата надежда нa Diapason Records не крие, че с нетърпение очаква да чуе отзивите на публиката за първия си проект. 

Прочетена 5285 пъти