blank_53
fftv
Петък, 22 Май 2015 10:34

Фитнес маниаци в новия проект на Александър

Оценете
(3 гласа)
Александър пресъздаде в „Колко вдигам от лежанка“ ежедневието на много от младите хора – фитнес заниманията

Днес в ефира на Фен ТВ направи премиера най-новият проект на Александър ft. Славена „Колко вдигам от лежанка“.
Александър пресъздаде в „Колко вдигам от лежанка“ ежедневието на много от младите хора – фитнес заниманията. Изптълнителят на „Ара мюзик“ също е голям фен на залите за силови упражнения. Идеята за песента е хрумнала по време на поредния разговор с приятели във фитнеса по актуалния въпрос - какво правят момичетата във фитнес залите? Заради спорта или мъжете са там? Явно не са стигнали до отговор, след като Александър реши да попита всички момичета по този въпрос в сочения за хит сред фитнес маниаците „Колко вдигам от лежанка“.
„Ходя редовно на фитнес и оттам ми хрумна идеята за този проект. Всеки започва да тренира, воден от определен мотив. Мъжете го правят, за да повдигнат самочувствието си, а на повечето жени основният им фокус са мъжете във фитнеса, а не упражненията“, казва закачливо Александър.
Специално участие в песента взима изпълнителката на “DIAPASON RECORDS” Славена.
Певицата удря контра на Александър с фразите в песента:
„Дарлинг, честно да ти кажа, аз май ще съм ти първия милион“
Освен закачливия текст и танцувална мелодия, Александър включи в песента и емблематичните лафове на интернет сензацията Гамена от клипчето му „Баси големите ръки ЧОВЕК“, като лафовете „Машина съм човече“, „Изродска работа брат“. Домашното клипче на Гамена обиколи онлайн пространството, а във фитнеса не спират да се шегуват с тези реплики.
Видеоклипът е сниман в реална обстановка във фитнес зала. По време на снимките фитнес любители с голямо желание поискали да се включат в  клипа и да покажат колко вдигат от лежанка. Сюжетната линия на видеото е с комедиен характер. Главната роля на треньорче-сваляч е поверена на Александър. А главната жеска роля е поверена на красивата Славена.
В сюжета на видеото младият изпълнител показва своите актьорски заложби със забавните сценки и флирт с момичетата във фитнеса, които хлътват до уши по него.
Прочетена 2254 пъти

Медия