blank_53
fftv
Понеделник, 20 Август 2012 19:24

DJ Дамян и Ваня запалиха румънка по попфолка

Оценете
(12 гласа)
Дуетът DJ Дамян и Ваня не е атрактивен само на сцената. Изпълнителите на “Котето” сякаш са магнити за куриозни случки, за които можеш да кажеш, че са измислени, но всъщност не е така.
Поредната интересна ситуация, в която попаднали варненецът и красивата му половинка, е свързана със запознанството им с румънката Ленуца Марча. Те я намерили по интернет, докато търсили някой, който да преведе текста на новия им сингъл “Пак ще те желая” и да помогне за произношението при изпяването. Парчето завършва с припев на румънски език и за да бъде изпипано перфектно, Ваня и Дамян имали нужда от професионална помощ. Така се стигнало до срещата им с Лена, която е родом от северната ни съседка, но живее и работи в Шумен.
„Лена е уникална жена”, коментира чаровницата от каталога на „Ара мюзик” и разказва: „Тя няма телевизор вкъщи и изобщо не знаеше кои сме. Попфолк също никога не е слушала, защото не ходи по такива заведения. Покрай нас за първи път имаше допирни точки с жанра, тъй като все пак трябваше да навлезе поне малко в стилистиката на това, върху което ще работи. След като се видяхме, на нея й станало изключително любопитно що за изпълнители сме и беше потърсила в Google видеа и информация за нас. Но явно веднага е попаднала на някакви жълтини – обади ми се и каза, че повече няма да гледа, защото лоши хора публикуват неща, които тя не може да чете. Поиска ми обаче клиповете ни и те вече са част от фонотеката й. Аз пък съм й обещала, че скоро ще я поканя на наше участие”.
“Пак ще те желая” e новото хитово предложение на DJ Дамян и Ваня. Песента е по текст на самата певица, а музиката и аранжиментът са дело на Николай Пашев. За видеореализацията дуетът за пореден път се доверява на режисьора Николай Скерлев. Клипът е в ефира на Фен ТВ.
Прочетена 38370 пъти