blank_53
fftv
Сряда, 24 Септември 2014 12:18

Емануела се изправи срещу страха си

Оценете
(0 гласа)
Емануела бе принудена да преодолее страха си, за да осъществи новия си нестандартен проект - "Гъзар бъди". Хитовата певица от Ара мюзик трябваше да пее до огромно черно куче, което внасяше респект у всеки от екипа. Въпреки че певицата си има две кучета, та дори и дребни, тя сподели, че също се страхувала да погали и да седи до този, буквално, огромен черен звяр.
Специално за снимките на новия клип бе избрана уникална и рядка порода четириного - Кане корсо италиано. Този вид кучета се отличават с релефна и мощна мускулатура, грациозни движения, високи и снажни на ръст. Освен това, за да е изцяло в унисон с клипа, който е в черно излатно, избраното куче бе чисто черно, което е още по-рядко срещано. С една дума куче - уникат, както всичко останало в клипа на Емануела - "Гъзар бъди"
"Не се притеснявах от оръжията, които включихме в клипа, нито пък от взривовете, които също имаше, а се страхувах да пея до кучето, което само с едно движение можеше да ни натръшка всичките. Но пък сцените с него се получиха много яки" - разказа Емануела.
За пореден път Емануела показа класа, професионализъм и убийствен сексапил. Макар и бременна, тя изглежда красива и пленяваща. Точно в стил "Емануела", текстът провокира със закачливи изрази. Клипът е препратка към най-лъскавия и охолен живот, но и съпоставка между лукса и липсата на любов. А Емануела изглежда, че се е превъплътила в женския „Дон Корлеоне”.
Във видеото зрителите могат да се насладят на кадрите на скъпа и лъскава черна кола, на бърз мотор, който пили гуми, на красиви жени по бельо. И това не е всичко - за да се покаже изцяло какво значи да бъдеш гъзар, във видеото са включени сцени с мускулести мачовци, много пари и злато, както и оръжия. Типично за описания стил са включени и експлозии. Така чрез проекта си Емануела създаде поредния екшън около себе си.
"Гъзар бъди" е различен, интересен и агресивен проект, който се отличава от предишните ми клипове. Тук е и моментът да благодаря на соковете OKF Aloe Vera King, които ми се довериха за втори път за популяризацията им. Интересното е, че макар че са напитки,  ние решихме да взривяваме кенчетата със сок, тъй като се получи много добър ефект - парченцата алое в сокчетата се разпръснаха при взрива и стана доста зрелищно" - сподели Емануела.
Прочетена 20604 пъти

Медия