Печат на тази страница
Вторник, 09 Октомври 2012 17:19

„Пак в сърцето ми” показва един различен Ангел

Оценете
(1 глас)
Ангел е готов с пилотния сингъл към първия си самостоятелен албум, който ще излезе на 25 октомври. Голяма е вероятността „Пак в сърцето ми” да даде името си и на самия диск. „Залагам много на тази песен, понеже тя е специална за мен по няколко причини. Първо, тук съм доста различен. Досега хората ме познаваха само от веселата ми страна, винаги усмихнат, шегаджия, изпях толкова много закачки – „карам голф и съм от Перник”, „Топ резачка”, „Мистър Шики”… Но и аз, като всеки човек, си имам тъжните моменти, и аз съм страдал за жени и точно това реших да разкажа. Още повече, че песента се роди по действителен случай, след раздялата с последната ми приятелка. Текстът е мое дело, това ми е сефтето като текстописец. Музиката и аранжиментът пък са на Дидо Калпаков”, споделя синеокият чаровник от каталога на „Ара мюзик”.
Ангел признава, че сам  да си си автор не е лесна задача. Два пъти влизал в студио да записва „Пак в сърцето ми”. „И първоначалният вариант стана добре, но не беше това, което исках да предам като емоция. Това, което чувствах и това, което излезе на яве, не беше със знак за равенство. Но сега вече песента звучи много истински”, въздъхва удовлетворено изпълнителят.
Не само реализацията на сингъла затруднила екипа, работещ по него, но и снимките на видеоклипа. За част от тях било необходимо да се изключат светлините в студиото. Когато режисьорът Николай Скерлев дръпнал шалтера обаче, се оказало, че е спрял интернета на целия блок, в който се помещавало то. Недоволството на съседите напрегнало доста ситуацията, но им се наложило да изчакат в името на общото благо.
След всички тези перипетии  „Пак в сърцето ми” вече е  факт. Зрителите могат да видят  различния Ангел в ефира на Фен ТВ.
Прочетена 20838 пъти

Медия