blank_53
fftv
Четвъртък, 08 Май 2014 13:39

Емануела под ключ

Оценете
(1 глас)
Истински екшън се разиграва в новото видео на звездата на „Ара мюзик” Емануела. Заключени врати, изневери и борба за сърцето на певицата са само малка част от драматичния сюжет на „Трий ме”. Именно в загадъчния видеоклип животото Барби на попфолка разкрива една непозната до този момент за своите почитатели натура – тази на нежното и чувствително момиче, което изглежда перфектно и без грим, и което е жестоко мамено от своята половинка.

„Докато аз чистя вкъщи и въртя домакинството, моят любим ми изневерява с друга жена и дори ме заключва. Исках да пресъздам точно такъв сюжет в „Трий ме”, защото всяка жена е изпадала поне венъж в живота си в подобна неприятна ситуация” – споделя Емануела.

Ролята на силната половинка, която „слага рога” на певицата в клипа, е поверена на един от най-желаните столични ергени – Марио Златков. Момчето участва за пръв път в подобен проект, но въпреки това се справя повече от добре, пресъздавайки образа на коравосърдечен мачо.

„Искам да благодаря на всички, които направиха „Трий ме” това, което е: моите продуценти от „Ара мюзик”, композитора Мартин Биолчев, текстописеца Росен Димитров, режисьора Николай Скерлев. Не на последно място на бранда „ELVI”, който се довери на мен и избра „Трий ме”, за да представи своите уникални продукти - веро ELVI PREMIUM, течен сапун ELVI, препарат за почистване на мебели ELVI – разказва Емануела.

Какво отмъщение е подготвила певицата за своя неверен приятел във видеоклипа на „Трий ме” – вижте само само в ефира на ФЕН ТВ.
Прочетена 26229 пъти

Медия