blank_53
fftv
Понеделник, 24 Февруари 2014 11:17

Боян Биелич играе скуош по Balkanika Music Television

Оценете
(1 глас)
В края на миналата седмица сръбската поп звезда Боян Биелич посети България, за да представи последния си четвърти албум "Prva Rezerva".
Уникалната телевизия, която излъчва най-добрата музика от всички балкански държави - Balkanika Music Television, подготви специална изненада за певеца.
Малко негови фенове знаят, че Боян се е занимавал активно с тенис преди да започне сериозната си музикална кариера. Именно затова екипът на телевизия "Балканика" покани изпълнителя за интервю в столичен клуб по скуош. "Никога не съм играл скуош, но предполагам прилича на тениса", сподели Биелич минути преди да хване ракетата. Боян беше видимо поласкан от приятната изненада и особено щастлив от изживяването.
В интервю за Balkanika Music Television и ФЕН ТВ изпълнителят, който нашумя у нас с хита си "Експресно" преди няколко години, определя парчето като един от върховете в кариерата си. "Дори след седем години тази песен е много популярна на моите участия. Обикновено хитовете излизат, издържат по година и хората просто забравят за тях. Надявам се на нов интересен дует с някоя българска певица", пожела си още певецът.
Сега Боян се е отдал изцяло на работата си около пускането на последния си албум в различни държави на балканския полуостров и няма време за сериозна любовна връзка. "Докато някое наистина много специално момиче не се появи в живота ми, не мисля да прекарвам времето си в безсмислени връзки. Наистина се надявам да намеря правилния човек за мен."

Цялото интервю с Боян Биелич и скуош-изненадата на Balkanika Music Television може да гледате онлайн в официалната фейсбук страница на музикалната телевизия.

Балканската поп-сензация изтегли и първите трима печеливши в играта на ФЕН ТВ "Фен код". Наградите, които ФЕН ТВ раздава през първите три седмици, са общо девет двойни билета за концерта в София на други две балкански звезди - Зафирис Мелас и Тони Стораро. Щастливата ръка на Боян Биелич определи първите пропуски да отидат при Марияна Миладинова, Стефка Пелтекова и Джанан Топчи. Играта на ФЕН ТВ продължава в официалния уебсайт на телевизията.
Прочетена 8692 пъти