blank_53
fftv
Четвъртък, 13 Февруари 2014 16:09

Поляха Емануела със златна боя

Оценете
(2 гласа)
Преди броени дни столичани станаха свидетели на невиждано събитие. Неизвестни лица нахлуха в шикозен софийски хотел и пред очите на всички потопиха в басейна му попфолк звездата Емануела. Докато певицата видимо се съпротивляваше, тя бе залята със златна боя.
Разбира се, това не е истинска история, а част от приготовленията за новия видеоклип на Емануела – „Не безпокойте”. В него певицата се  превръща в златна русалка, благодарение на изкусното майсторство на грима, дело на Бони.
„Отдавна исках да се видя по този начин. Процедурата е доста дълга, за да се постигне максимален резултат, но той определено си заслужава. Именно така  трябваше да вляза в басейна на хотел „6аТо” и да го играя ала златната рибка” – споделя певицата.
Всъщност видеоклипът бил готов преди броени дни, но Емануела решила да го презентира днес, за да зарадва фенове за Свети Валентин.
„Текстът на песента носи емоцията на бурната и изпепеляваща любов, която всеки един трябва да изживее, а какво по-подходящо време за това от 14-ти февруари” – разказва певицата.
За да стане видеото още по-горещо, и да настрои сетивата ни на любовна вълна, Емануела отново залага на провокацията. Този път певицата остава само по оскъдно облекло, което смело подчертава изключителния й сексапил. Жартиери, корсети и бюстиета от фина материя галят тялото на звездата на „Ара мюзик, и могат да накарат дори най-бедното мъжко въображение да се развихри. Всеки един такъв сюблимен момент е уловен от съблазнителен фотограф, през чийто обектив ставаме свидетели на цялостното действие на видеоклипа и заедно с него преживяваме емоцията на „Не безпокойте”, в който вземат участие и 30 от най-големите фенове на певицата, избрани чрез кастинг.
„Искам да благодаря на хотел „6аТо” за изключителното гостоприемство; на Елза Парини и Дона Фокс за специалното им участие в клипа; на Бони, който ме накара да заблестя; на Тути, която се погрижи за стайлинга ми и не на последно място на режисьора на видеото” – споделя  Емануела.
Прочетена 23051 пъти