blank_53
fftv
Неделя, 21 Юли 2013 17:50

Емануела остана без дрехи преди промоцията си във Варна

Оценете
(5 гласа)
След  запомнящото се шоу, което певицата спретна на всички свои фенове на южното ни Черноморие, дойде ред тайфунът Емануела да премине и през Варна. Както стана ясно, звездата на Балканите прави двойна морска промоция на най-новия си албум, носещ нейното име, в който са събрани 14 хитови песни.
Няколко часа преди грандиозното събитие  певицата кацнала със самолет на летището на морската столица, където я посрещнала агитка от верни фенове. Малко след като отделила подобаващо внимание и раздавала автографи на своите почитатели, Емануела с ужас установила, че й липсва един от куфарите - този, в който били сценичните й дрехи за промоцията.
„Много се притесних, тъй като в него бяха всичките ми тоалети. Впоследствие се оказа, че това е било фалшива тревога. Докато аз съм си говорила с феновете, моят озвучител грижливо е прибрал всички куфари в колата” – разказва звездата на „Ара мюзик”.
Още преди полунощ множество фенове на певицата се тълпяха пред входа на „Час Пик” и с нетърпение чакаха той да се отворят врати, за да бъдат първите, които ще посрещнат на сцената своята любимка.
Диджеят на варненския клуб „Час Пик”, Ники Генов, даде старт на промоцията и влезе в ролята на водещ, с която се справи повече от блестящо.
И на промоция, като на промоция. Феновете на певицата, които препълниха на макс клуба, нито за миг не спряха да аплодират своята любимка и да танцуват с нея до ранни зори. Развълнувана от любовта на всички присъстващи Емануела ги зарадва и с бис изпълнения на свои хитове от предходния си албум „Буря от емоции”.
Към щурия  купон се включиха и колегите й: Ивена, Джина Стоева, Джордан, Ангел, Стефани, Ванеса, Джоанна и Кристиан, които зарадваха екзалтираната публика с едни от най-големите си хитове. С бурни овации бе посрещната и музикалната колаборация между Емануела и Джина Стоева – „Кой видял-видял”.
В тон  с морското настроение, което е  и основна визия в албума на певицата, Емануела беше подбрала своите тоалети. Звездата на „Ара мюзик” заблестя в синьо-черна рокля, допълнена с обувки на висок ток, аранжирани с черни рози.   Изпълнителката на „Пълно перде” прикова погледите на всички гости на дискотеката и с белия си тоалет, който подчертаваше женските извивки и морския й загар.
Прочетена 16738 пъти