blank_53
fftv
Вторник, 25 Юни 2013 12:37

Уроци по актьорско майсторство отведоха Теодора в Рим

Оценете
(1 глас)
Теодора премина успешно курс по актьорско майсторство в Accademia Italiana заради снимките на новото видео "Газ, газ". Песента е част от новия албум на певицата, който излиза на 3-ти юли и ще бъде представен ексклузивно пред колеги и гости на звездата на Diapason Records в присъствието на медии.

Видеото на песента "Газ, газ" е  със средиземноморски привкус и много романтика. Изпълнителкта е представена като модна икона от 70-те години в типичната визия за това време, поставена в ретро червен автомобил.

"Искахме да представим Теодора в друга светлина – много артистична, с голяма доза хумор и на моменти забавна. Това беше една от причините да я поканим в Рим в един от утвърдените колежи, където се обучават много изпълнители и телевизионни водещи", сподели ръководителят на  Front Line Cinema. За снимките са предпочетени непопулярни райони около София и комплекс „Царско село".

"Смятам, че попфолк певиците трябва да излезем от клишето, в което са свикнали да ни поставят, както феновете така и медиите и да покажем, че визуално и музикално се развиваме, не сме статични, а напротив действаме смело.", сподели Теодора.

Песента "Газ, газ" е  една от последните композиции, които певицата записа за предстоящия си шести албум "Сърце не ми остана". Музиката и аранжиментът на песента са дело на Дидо Калпаков, а текстът е на Анастасия Мавродиева. От музикалната компания се надяват парчето да намери бързо своите фенове, защото е типично попфолк парче с много лятно настроение и ритъм.
Прочетена 13486 пъти

Медия