blank_53
fftv
Четвъртък, 31 Януари 2019 16:04

Алисия: Без конкуренция ще ми е скучно

Оценете
(1 глас)

Звездата на „Ара Мюзик“ – Алисия взе участие в предаването „На кафе”. В специално интервю тя сподели любопитни факти от професионалния и личния си живот пред зрителите на предаването.

На въпроса кое може да нарече успех, Алисия бе категорична, че няма нищо по-хубаво от това една жена да бъде модел за подражание на младите момичета. В своята музикална кариера, тя се е сблъсквала с множество предизвикателства и трудности. Те са я изградили като една по-силна личност и това е човекът, в когото иска нейните фенове да се припознават.

За нея конкуренцията в пеенето е градивна, благодарение на която се появява стремеж един изпълнител винаги да иска да бъде пръв. „Ако няма конкуренция, ще ми е скучно...“, допълни още Алисия.

Красивата брюнетка не веднъж е признавала, че най-важното нещо, което има в живота си, е синът ѝ – Валери. Интервюиращата не пропусна да попита дали се определя като строга майка. В отговор Алисия призна, че в личния си живот е доброто и лошото ченге. Когато трябва да похвали е добра, когато се кара и трябва да накаже - го прави със замах.

За финал, очарователната изпълнителка сподели, че предстои заснемане на нов видео клип и ще участва активно в целия творчески процес. „Не мога да допусна нещо да се случи около мен без да съм се намесила.“, сподели с усмивка изпълнителката.

А какво ли ни е приготвила Алисия през 2019 година, предстои да разберем много скоро.

Прочетена 2336 пъти