blank_53
fftv
Събота, 22 Септември 2012 06:06

Емануела и Джордан представиха второто си дуетно парче

Оценете
(5 гласа)
След като „От моята уста” спечели сърцата на меломаните и отреди челни позиции на парчето, дойде ред двете звезди на „Ара мюзик” отново да нажежат страстите с нова дуетна песен, озаглавена „Емануела”.

Официалната премиера на сингъла бе направена снощи в „Шоуто на Слави” по БТВ. Веднага след излъчването на предаването започнаха да валят суперлативи за двамата изпълнители.

Всъщност Емануела и Джордан отдавна планували да запишат последващ дует, но все още не били решили каква точно да бъде песента. Една вечер, докато се забавлявала с компания, „Черното Барби” на попфолка звъннала на Мартин Биолчев и го помолила да напише бърза песен за двама. За по-малко от седмица сингълът бил факт, а Джордан отишъл в студиото на композитора, за да запише демовариант. Веднага след това се видели с Емануела и й дали да чуе какво били сътворили.

И така, музиката била готова. Оставало обаче да се направи текст. И тъй като в демото Джордан си припявал „Емануела, Емануела”, предложил текстът на песента да описва неговата дуетна половинка. Ето защо се доверили на текстописеца Росен Димитров, тъй като най-добре я познава.

След снощната премиера, Емануела и Джордан са в трескава подготовка за заснемането на видоклипа към „Емануела”, който ще остави без дъх феновете на попфолка, а и не само, обещават изпълнителите на „Ара мюзик”.

Очаквайте скоро премиерата на „Емануела” само по Фен ТВ.

Фотограф: Жоро Манолов, архив: "Шоуто на Слави"

Прочетена 27802 пъти

Медия