Печат на тази страница
Събота, 25 Май 2013 12:15

Антонина изразява възмущението си в песен

Оценете
(1 глас)
Антонина ще посвети новата си песен на ситуацията, в която се намира цялата ни държава в момента. Изпълнителката Diapason Records не крие, че не е никак щастлива от случващото се у нас и това я провокирало да създаде актуалния проект, който ще се появи през месец юни.
Певицата разкрива, че отдавна подготвя това парче и първоначалната идея била малко по-различна. Но положението, в което се намира страната ни в последните няколко месеца, не оставила фолкдивата безразлична. „В държавата ни е тотален хаос. Всичко е напълно сбъркано и това, разбира се, се отразява на хората.”, категорична е Антонина. „Ето защо реших да направя една песен, в която ще се говори за това, което ни заобикаля. Но не искам да го правя назидателно и да размахвам пръст. Напротив, искам да поднеса всичко с чувство за хумор и да се опитам да намеря по-приятен начин да говоря за тези сериозни проблеми, които засягат всички ни.”, довери още тя.
Антонина е убедена, че точно сега е моментът да направи такава песен, тъй като според нея попфолкът много губи от факта, че се е отдалечил от злободневните проблеми на хората. „Едно време този жанр представяше това, което вълнува народът и това беше прекрасно. А напоследък станахме много лъскави – все възпяваме маркови дрехи и скъпи возила, а пък хората нямат пари и това им звучи някак чуждо. Попфолкът е музиката на народа и мисля, че трябва да говори за нещата, които вълнуват обикновения човек. Убедена съм, че нашият жанр не бива да бяга от тази си роля.”, категорична е изпълнителката на Diapason Records.
Антонина обещава да зарадва почитателите си със своята нова песен през юни.
Прочетена 10189 пъти