blank_53
fftv
Четвъртък, 16 Май 2013 10:04

Емануела с нова тръпка

Оценете
(3 гласа)
Броени дни след като излезе от мащабното реалити „Къртицата”, Емануела отново е готова да хвърли ръкавицата към всички меломани. Поредното предизвикателство на горещата певица носи полъха на нейния темперамент - щипка емоционалност, лъжичка очарование и доза магнетизъм. Сигурно се чудите какво ли може да е това видео, което да описва така добре фолк дивата? Е, вече няма скрито-покрито – гответе се за мощен взрив на всичките ви сетива с … „Тръпката”.

„И песента, и видеото пресъздават напълно моя характер и емоционалност - понякога съм романтична и дори наивна, но ставам взривоопасна и показвам характер, когато е нужно. С две думи - „Тръпката” това съм аз” – споделя звездата на „Ара мюзик”.

Мелодичните рими в песента, допълнени от романтичното звучене на акордеон, нагорещяват страстите, а комбинацията с кръшните танци на Емануела във видеото към парчето,  правят всичко това взривоопасен микс.

„Във всеки свой проект се опитвам да бъда коренно различна от предишния. Влизала съм в образа на Жана д’Арк, Мария Антоанета и Мадона. Даже бях с бръсната глава и негърска визия. Сега реших да съм просто аз – такава, каквато хората ме познават – емоционална, експресивна, загадъчна, но най-вече себе си” – споделя Емануела.

В „Тръпката”, освен завидни танцови умения, певицата показва и още една своя страст - тази на моден стилист. За да влезе в образите на шеметна танцьорка, нежна прелъстителка, миловидна кокетка и горска фея, Емануела подбира 5 тоалета-уникат, ушити специално за видеото, в червено и бяло.

Тръпнете ли в очакване да я видите? Гответе се за буря от емоции, ексклузивно само в ефира на Фен ТВ Full HD, а забавни моменти от заснемането на имиджовото видео може да видите тази събота от 13:30 часа в ефира на телевизията.
Прочетена 14211 пъти