blank_53
fftv
Петък, 29 Март 2013 06:15

Джорджиа захвърля дрехи и задръжки

Оценете
(2 гласа)
Джорджиа със сигурност ще провокира доста реакции с новото си видео „Не ми e съдба”, в което залага на нестандартни визии. Клипът на младата изпълнителка на Diapason Records се върти в ефира на Фен ТВ.
Актуалното парче на красивата  пловдивчанка е по музика на Maze и аранжимент на Димитър Колев. Текстът е дело на самата певица, която признава, че разказаната история е автобиографична и отразява доста аспекти от нейния живот.
Тъй като парчето има поп звучене, Джорджиа решила да експериментира и  с по-нетрадиционно видео. За реализацията му тя работила с фотографа Ивомир Пешев и Станислав Савов. Атрактивните визии, които съчетават готик и етно елементи, са по идея на самата изпълнителка. В част от кадрите тя позира само по брокат. Гримът е дело на Аделина Цанева, а косите – на Анна Илиева.
Певицата не крие, че няма търпение да чуе реакциите на публиката за проекта „Не ми е съдба”. „Надявам се да допадне на хората, въпреки че е доста различно от това, което са свикнали да гледат. Някои сигурно ще го определят като скандално. Всъщност идеята ми беше да направим нещо новаторско и да се разкрия в една съвсем различна светлина.”, сподели атрактивната брюнетка. „Целяхме да предадем цялата емоция, която носи текстът, чрез повече близки кадри и най-вече да се акцентира върху мимиките на лицето и различни жестове. Дано да сме се справили и да се хареса на аудиторията!”, допълни още тя.
Освен Джорджиа във видеото участват още три красиви дами. Две от тях - Надежда Ламбрева и Теди Цветанова - са професионални модели. Особено атрактивно е присъствието на плеймейтката Гентиана Халити.
Прочетена 21471 пъти

Медия