blank_53
fftv
Понеделник, 10 Септември 2012 13:25

Дебора е ангелът!

Оценете
(1 глас)

От известно време един въпрос стоеше без отговорв попфолк пространството – “Кой е ангелът?”. “Ара мюзик” се обърна към феновете си с това предизвикателство – да познаят коя певица от каталога на компанията се появява като ангел в новия си клип. Загадката разбуни духовете и предположенията валяха като пролетен дъжд. Интересът беше толкова голям, че срокът за даване на отговори беше удължаван цели два пъти, респективно пускането на клипа се отлагаше и това нажежи още повече атмосферата и предизвика вълна от нетърпение!

Ето че дойде време за разбулване на мистерията! ДЕБОРА Е АНГЕЛЪТ!!! Това е една от визиите на певицата в новото й видео към сингъла „По същество”. Ефектните бели одежди и огромните ангелски крила са дело на дизайнерката Мира Бъчварова. В пълен противовес на този образ, красавицата на „Ара мюзик” се появява в лентата и като лошо момиче, което съблазнява с черно секси бельо, подбрано за снимките лично от нея.
Мила или фатална – и в двата случая Дебора призовава един изкусителен младеж да действа „По същество”. Това е 18-годишният Владимир – първи подгласник на „Мистър България” 2012. „Много е чаровен, със страшно харизматична усмивка, но малко се притесни, когато трябваше да снимаме по-разкрепостените сцени в една телефонна кабина насред полето”, разказва изпълнителката и прехвърля вината към режисьора на клипа - Йордан Петков: „негова беше идеята да ни хване така натясно...”
„По същество” е авторска песен на композитора Калин Димитров и текстописеца Росен Димитров. Насоките за нейното звучене обаче дошли от самата Дебора, която се обърнала към авторите с репликата: „Искам нещо огнено!” Е, получило се е!

 

Прочетена 33967 пъти