blank_53
fftv
Откраднаха дрехите на Александра

Откраднаха дрехите на Александра

След колаборацията си с Тони Стораро Александра е готова с нов съвместен проект, озаглавен...

19 Апр 2019

Криско, DARA и Murda Boyz взривяват сцената  на BG Music Festival 2019

Криско, DARA и Murda Boyz взривяват сцен…

За трета поредна година BG Music Festival събира на едно място едни от най-големите музика...

17 Апр 2019

Синан с нова визия

Синан с нова визия

Младата надежда на Diapason Records Синан заложи на нова визия. Изпълнителят публикува сни...

16 Апр 2019

Тони Стораро – царят на купона

Тони Стораро – царят на купона

Тони Стораро винаги е знаел как да забавлява хората и да прави купонджийски парчета. Поред...

16 Апр 2019

Честит рожден ден, Ива Атанасова!

Честит рожден ден, Ива Атанасова!

Днес слънчевата водеща в ефира на Фен ТВ Ива Атанасова, позната още като IVY, празнува сво...

13 Апр 2019

Честит рожден ден, Румина!

Честит рожден ден, Румина!

Красивата и талантлива Румина празнува своя рожден ден днес! Пожелаваме ѝ много здраве, лю...

12 Апр 2019

www.AutoDoc.Bg
Банер
Банер
Сряда, 19 Август 2015 12:30

Емоциите на спечелилия уикенд в Боровец

Оценете
(0 гласа)

Здравейте, момичета от група Caramel!

Поздравяваме Ви за страхотната дебютна песен, придружена от провокативен и стилен клип, както и с вълнуващия Парти уикенд на Слънчев бряг заедно с кръстникът Вилиян Розенов. Поздравите са и за екипът на FEN TV, който е зад Вас и осигури големите награди в проекта „Родихме се! Стани наш Кръстник“.

Благодарности има и за Вашите почитатели във фейсбук, които ме подкрепиха и по този начин имахме възможността да се потопим в комфорта на четири звездния хотел Айсберг в сърцето на Боровец. Вилиян имаше привилегията да Ви придружава и да стане част от клубния живот на Слънчев бряг. За мен остана честта да Ви разкажа за уикенда на Боровец с моите три момичета (3G - Габи, Поли и Зори).

Хотел Айсберг ни очарова от пръв поглед – внушителен и отличаващ се на фона от останалите от соц. време хотелски комплекси в близост. Стил, функционалност и нищо излишно. Осигурен е паркинг до входа на хотела за всеки гост. Служителите на хотела ни посрещнаха сякаш бяхме една от делегациите към провеждащото се в гр. Самоков Европейско първенство по бокс. Трябва да отбележа, че хотелът в този уикенд бе пълен основно с гости от чужбина – състезатели и спортно – техническите им екипи. Стаите са просторни и с тераса, от която да се наслаждаваш на зеленината и чистия въздух. Детската площадка пред хотела бе резервирана за Поли и Габи, които правиха по няколко серии на елемент, както и различни комбинации като във фитнес.

В петък се разходихме из комплекса и си набелязахме програмата за събота, която включваше: кабинков лифт, планински преход, пикник край езерцето под Мусала, басейн и вечерна разходка в град Самоков.

В събота – на Голяма Богородица, честитихме именните дни на роднини и познати и се насочихме към базовата станция на кабинковия лифт. За малките ми „карамелки“ това бе първа среща с този вид транспорт и генерална репетиция за пътуване със самолет. Изживяването си струваше – страхотна гледка и прохлада.

Времето бе с нас – слънчево, но не горещо. Пред нас се откриваха зашеметяващи гледки – многовековни дървета, планинари, събиращи билки или горски плодове, животни и птици. След около половин час вълнуващо пътуване, пристигнахме до крайната станция на лифта и заедно с други  природолюбители се отправихме към езерото.

Не бях напълно сигурен, ча децата ни издържат през целия преход, но те се справиха без проблеми и с желание, и след няколко почивки за вода и снимки достигнахме до крайната цел.

След близо час разходка по планинската пътека имахме нужда от по – продължителна почивка и зареждане с енергия за обратния път. Харесахме си подходящо място в близост до езерцето, направихме си снимки за историята и се настанихме върху одеялото за пикник. Бяхме взели в раниците достатъчно храна, както за мен и момичетата ми така и за малките рибки, които много ни се зарадваха. Около нас имаше много планинари – на групи, семейно или индивидуално, някои дори си бяха разпънали палатки, други си почиваха на шезлонг или столчета, а трети си пиеха горещ чай пред хижата. Беше толкова зареждащо.

С олекнали раници се приготвихме за връщане към кабинковия лифт, стимулирани и от леко смрачаващото се време, което се съобрази максимално с нас и не ни развали хубавото настроение.

Днес в Рила навъртяхме по над 5 км на чист въздух и със смях и песни („Детство мое“, „Мама ми купи днес“, „Високи сини планини“ и др.) преминахме към следващата точка от дневния план. След кратка почивка се отправихме към басейна на хотел Айсберг, където малките ни „жабки“ направиха пълен релакс с плувки и пояси в чистата и топла вода. Плуване, възстановяване и изпълнения на елементите от художествената гимнастика във водна среда. Трудно се разделихме с басейна, но трябваше да си вземем душ и да се приготвим за вкусната храна на блок масата в ресторанта към хотела. Вечеряхме добре и бяхме готови за вечерната разходка в гр. Самоков, където вече беше стартирала програмата за честването на празника на града.

Уморени от пълния с приятни моменти ден, се прибрахме в хотела и бързо се отдадохме на приятен сън в прохладната вечер на комплекса.

Още веднъж Ви благодаря от мое име и от името на моите момичета за невероятния уикенд и пожелаваме безоблачно бъдеще на Ивайла, Карина и Никол от група Caramel. Боровец и хотел Айсберг много ни харесаха и ще се върнем отново!

Христо Христов бе в компанията на Габи, Поли и Зори

Боровец, х-л Айсберг

Прочетена 3239 пъти