blank_53
fftv
Откраднаха дрехите на Александра

Откраднаха дрехите на Александра

След колаборацията си с Тони Стораро Александра е готова с нов съвместен проект, озаглавен...

19 Апр 2019

Криско, DARA и Murda Boyz взривяват сцената  на BG Music Festival 2019

Криско, DARA и Murda Boyz взривяват сцен…

За трета поредна година BG Music Festival събира на едно място едни от най-големите музика...

17 Апр 2019

Синан с нова визия

Синан с нова визия

Младата надежда на Diapason Records Синан заложи на нова визия. Изпълнителят публикува сни...

16 Апр 2019

Тони Стораро – царят на купона

Тони Стораро – царят на купона

Тони Стораро винаги е знаел как да забавлява хората и да прави купонджийски парчета. Поред...

16 Апр 2019

Честит рожден ден, Ива Атанасова!

Честит рожден ден, Ива Атанасова!

Днес слънчевата водеща в ефира на Фен ТВ Ива Атанасова, позната още като IVY, празнува сво...

13 Апр 2019

Честит рожден ден, Румина!

Честит рожден ден, Румина!

Красивата и талантлива Румина празнува своя рожден ден днес! Пожелаваме ѝ много здраве, лю...

12 Апр 2019

www.AutoDoc.Bg
Банер
Банер
Понеделник, 17 Август 2015 14:48

Caramel прекараха незабравим уикенд със своя кръстник

Оценете
(0 гласа)

Още преди да издадат своя първи проект младите момичета скандализираха обществото с гола арт фотография, която беше с послание „Родихме се! Стани наш Кръстник“. Стотици хора дадоха своето предложение за име на новото момичешко трио. Най-много гласове събра предложението на Вилиян Розенов - „Caramel”. Голямата нагара за победителя е Парти уикенд на Слънчев бряг, заедно с триото.

Момичетата от група Caramel нямаха търпение и веднага след като излезе дебютната им песен „Снимка с мен“ заминаха заедно със своя кръстник Вилиян Розенов на Парти уикенда в Слънчев бряг.

Първата среща на дамското трио със своя кръстник Вилиян се осъществи в София.
Момичетата бяха изненадани от него с букети цветя.
Заредени за купон и летни емоции група
Caramel и победителят потеглиха за морето.
Много песни и смях съпътстваше целия път до Слънчев бряг.

Момичетата бяха подготвили много емоции за Вилиян. Още с пристигането в Слънчев бряг триото посрещнаха Вилиян със специална вечеря в негова чест. В по-късните часове на деня Caramel заведе кръстника на хавайски клуб на самия плаж, където да потанцуват под звездите и под звуците на морските вълни.

Триото обиколиха всички магазини заедно със своя кръстник, като му избраха най-готината шапка, която да му бъде спомен от уикенда заедно с тях. Най-голямата изненада за вечерта се оказа Луна Парк – Слънчев бряг. Триото показа какво е адреналин на своя кръстник, като опитаха от всички атракции.

Чувствам се страхотно в компанията на момичетата от група Caramel. Те са много сладки и готини. Все още не мога да повярвам, че всичко това ми се случва!“, споделя победителят Вилиян.

Обиколката на парка започна със състезание на блъскащите колички. С въртележка DISKO момичетата от трио Caramel показаха на своя кръстник какво се нарича незабравимо преживяване. Момичетата сравниха атракцион „Скок в пространството“ като с чувството преди да излезеш на сцената. Атракционът се изкачва на височина над всички сгради, от където се вижда целия Слънчев бряг, а след това изведнъж те пуска надолу, все едно падаш:

„Когато се качиш на въртележката изпитваш голямо притеснение, подкосени крака и много напрежение, след което следва голям кеф и веселба“, споделиха Caramel

Изненадите от първия ден завършиха с нощно къпане в морето.

През втория ден от парти уикенда Вилиян присъства на цялата подготовка и като гост на конкурса „Мис Лято“ 2015, където новата момичешка група Caramel представи дебютната си песен „Снимка с мен“, както и специално подготвен микс от песни.

Вечерта завърши с купон в известна дискотека на Cacao Beach, където трио Caramel и Вилиян се забавляваха до зори.

„За мен парти уикенда с Caramel беше страхотен. Незабравимо изживяване, което ще помня винаги. Момичетата са страхотни и съм сигурен, че публиката ще ги заобича, както стана с мен.“, сподели кръстника Вилиян в края на парти уикенда

„Кръстникът ни Вилиян е вече част от нашето музикално семейство. Ще продължим да се виждаме с него и да изкарваме още много парти уикенда заедно.“, казват Caramel

Прочетена 2863 пъти